Trygg och säker kommunikation

Småföretagare, privatpersoner och bostadsrättsföreningar, såväl som byggföretag, vårdbolag och myndigheter – ACDC Elektro är din partner vid installation av smarta kommunikations-system. Inbrottslarm, passagesystem, brandlarm och kallelse- och signalsystem finns för att rädda, skydda och övervaka samt visa vägen. Det är kommunikationssystem som du alltid ska kunna lita på. Idag arbetar ACDC Elektro med stora och små uppdrag för att skapa trygghet och säkerhet i varje lösning. Välkommen!

En säker helhetspartner

Med ACDC Elektro får du en samarbetspartner som kan, är van vid, och gillar att ta ett helhetsansvar. Här finns resurser och vana vid att projektleda komplexa installationer, beredskap för att kvalitetssäkra med hjälp av tester, avstämningar och vet vad andra yrkesgrupper i bygg- och utvecklingsprojekt behöver av oss i sina uppdrag. Välj oss när du behöver idéer som håller för dina krav och behov, kunskap som ser till att förverkliga projektet i tid och med rätt resultat. Det är det vi gillar att göra bäst. När du väljer en enda leverantör till tele-, data- och elinstallationer får du en kontakt att arbeta mot. Det gör processen blir bekvämare och smidigare och du säkerställer att det finns ett helhetsperspektiv i alla installationer. Det gör skillnad.
ACDC fixar trygg och säker kommunikation. Här en kvinna som sitter vid ett matbord och arbetarACDC fixar trygg och säker kommunikation. Här en kvinna som sitter vid ett matbord och arbetar
ACDC fixar trygg och säker kommunikation

Kommunikationssystem med logik och säkerhet

ACDC Elektro hjälper företag och organisation inom vård och omsorg med kallelse- och signalsystem. Under åren har vi genom olika uppdrag skapat kunskap och erfarenhet som gör att du får en partner från början till slut. Här finns en kunskapsbank som kan ta fram lösningar efter behov önskemål och föreskrifter, ta in leverantörer vid behov, projektleda arbetet med installationen och se till att den är klar på utsatt tid. Vi levererar med garanti och finns alltid tillgängliga för eventuell service, underhållsarbeten eller felsökningar.

Lösningar för larm och passagesystem

Installation av larm och andra kommunikationssystem innebär att flera system ska fungera tillsammans, prickfritt och utan undantag. Tillsammans med skickliga underleverantörer, som vi har samarbetat med under lång tid, och som har samma syn på kvalitet som vi har, ser vi till att skapa den lösning du behöver. Oavsett om det handlar om att installera övervakning och inbrottslarm i kontorslokaler eller industri-byggnader, oavsett vad kravspecifikationen innehåller, så har vi erfarenhet och kunskap att skapa en lösning som klarar höga leveranskrav. Idag har vi erfarenhet och samarbetspartner som gör att du kan få hjälp med att både installera trygghetslarm och passagesystem på vårdboenden, larm på sjukhusavdelningar eller lösa dörrlåsningsystem på företag med höga säkerhetsklasser. Det gör att du får en lösning som följer alla föreskrifter, försäkringsvillkor och är certifierad.

Läs mer om hur vi kan hjälpa just er

Skicka ett meddelande, vi svarar direkt!