Din företagspartner inom el, tele och data

Hos oss finns bredd, kunskap och kreativitet som ger dig en lösning efter dina behov. Vi finns i Arboga, Eskilstuna, Örebro, Västerås och Stockholm. 

Företagstjänster inom el allt du behöver hjälp med löser vi

Hos ACDC Elektro kan du som företag, myndighet eller bostadsförening får hjälp med det mesta inom el-, data-, fiber- och teletjänst. Du hittar spetskompetens, erfarenhet och en bredd som kan skapa smarta lösningar och effektiva flöden av el och belysning, precis som datanätverk, passagesystem och larm. 
​​​​​​​

Stora och små företag är lika välkomna

Oavsett storlek på ditt företag eller om du är en förening som behöver hjälp, oavsett om det handlar om en akut insats eller långtgående projekt; du kan alltid räkna med punktlig service och hantverkarstolthet när du väljer oss. Här är några exempel på uppdrag: laddboxar, passage- och larmsystem, elinstallationer i offentliga miljöer, elrenovering vid stambyte och renovering av badrum och kök, nyproduktion av industrilokaler såväl som bostadsbyggnationer och renoveringsarbeten. Med ett 40-tal välutbildade och noggranna elektriker tillsammans med ett nätverk av samarbets-partner inom branschen är vi alltid redo. Hos oss får du elarbeten utförda enligt alla gällande föreskrifter och branschkrav. ACDC Elektro är medlemmar i Installatörsföretagen eftersom vi vill bidra till en god elbransch med kvalitet, säkerhet och service. Vi lämnar alltid garanti på det uppdrag vi utfört.

Snabb hjälp vid felsökning

Du kan alltid vända dig till oss när du behöver snabb och effektiv hjälp med irriterande och oförklarliga elavbrott eller störningar i elinstallationer. Vi har kunskap och verktyg för att med precis och noggrann felsökning hitta felet, ge dig goda råd om vad som behöver åtgärdas och se till att utföra de reparationer som behövs. Genom tester och kontroller när allt är klart, säkerställer vi att allt fungerar som det ska igen. Du kan också få hjälp med att mäta kapacitet i fibernätverk och felsöka problem i passage- och larmsystem. Ring oss direkt, så tar du snabbaste vägen till problemlösning. 

Elektriker som ger dig flera ingångar i samma projekt

När du väljer ACDC Elektro får du inte bara det du vill ha. Du får också det du behöver. I klartext innebär det att du inte bara får en partner som utför ett uppdrag, utan en partner som vill att resultatet ska göra nytta för din verksamhet. Det handlar självklart om elsäkerhet och installationer som möter kvalitetskraven – det är en hygienfaktor – men vi tar ansvar också för att se till att det blir en optimal lösning. Av oss får du någon som värderar uppdragsbeskrivningen och ställer frågor, funderar på långsiktiga effekter såväl som placeringar och smarta förändringar. Med bred kunskap inom elinstallationer men också installation av larm- och passagesystem samt lösningar för nätverk får du både en kunskapsbank och en partner som kan ta helhetsansvar.
En kvinna i mörkblå tröja står vänd mot kameran, i bakgrunden pågår ett möte hos ACDCEn kvinna i mörkblå tröja står vänd mot kameran, i bakgrunden pågår ett möte hos ACDC
En kvinna i mörkblå tröja står vänd mot kameran, i bakgrunden pågår ett möte
Skicka ett meddelande, vi svarar direkt! 

Vad vill du ha hjälp med?