​​​​​​​Elinstallationer för alla

Småföretagare, privatpersoner och bostadsföreningar, såväl som byggföretag och myndigheter – ACDC Elektro hjälper till med stora och små elinstallationer. Som en trygg, kunnig och noggrann leverantör och hantverkare får du en samarbetspartner som kan ta helhetsansvar för stora komplexa installationer precis som snabbt och effektivt lösa mindre uppdrag inom service och felsökning. 

Entreprenad eller enstaka jobb – hos oss tas alla uppdrag på allvar

För oss är inga uppdrag för stora eller för små att lösas. Du kan vända dig till oss när du behöver en pålitlig och trygg elektriker vid stora byggprojekt som små installationer i hemmet. Vår vardag kan lika gärna innebära att vi drar in el, larm och passagesystem på ett sjukhus, hjälper företag vid nybyggnation av ett flervåningsbostadshus eller monterar en armatur i en villa. För oss är alla uppdrag lika viktiga, och du är alltid välkommen till oss för kunskap, råd och lösningar inom el.
ACDC Elektriker i arbetskläder med hjälm fixar elskåpACDC Elektriker i arbetskläder med hjälm fixar elskåp
ACDC Elektriker fixar elskåp

Läs mer om hur vi kan hjälpa just er

Skicka ett meddelande, vi svarar direkt!

Få hjälp med marknadens alla laddstationer

När du behöver installera en laddbox, eller har behov av service och felsökning, då kan du enkelt få hjälp av oss. Idag arbetar vi med alla marknadens olika leverantörer, vilket gör att du får en montör med både kunskap, erfarenhet och möjlighet att ge dig den bästa lösningen. Du kan få hjälp som privatperson, men vi kan också hjälpa det företag som behöver ha laddboxar till företagets egna bilar.

Ställverk fördelningscentraler och centraler 

Med många års erfarenhet av att bygga hållbara installationer för både företag och privatpersoner kan du alltid vända dig till oss när du letar efter en elinstallatör som kan hjälpa dig vid en nybyggnation eller omfattande renovering. Tillsammans löser vi ditt behov av kraft till belysning, nätverk, larm eller passagesystem. Allt du behöver göra är att kontakta oss för en förutsättningslös och idérik diskussion. Varmt välkommen!

Elinstallation, renovering, service och felsökning

Vill du ha hjälp med installationer, som till exempel ett spa med utomhusbelysning eller köksbelysning vid köksrenovering eller få ett trasigt uttag kontrollerat och reparerat. Till din tjänst finns cirka 40 elektriker som har kompetens och erfarenhet att hitta en lösning som passar dina behov.

Rätt ljus ger dig rätt miljö

Ljus och belysning är en av de viktigaste inredningsdetaljerna i alla miljöer. På ett kontor eller vid en arbetsstation på en verkstad, är det en del i en fungerande arbetsmiljö och i en sporthall gör det att både publik och den som utövar sporten ser bra. Punktbelysning, dimbelysning, inomhus- och utomhusbelysning, hos oss kan du få råd om både golvarmatur och takbelysning. Tillsammans hittar vi rätt nyans av ljus, precis som rätt ljuskälla och armatur. Här finns erfarenhet av att arbeta med ljussättning av gym, sjukhus, vårdboenden, kontor och bostäder.