​​​​​​​Datanätverkstjänster till dig

Småföretagare, privatpersoner och bostadsrättsföreningar, såväl som byggföretag och myndigheter – ACDC Elektro är din partner vid installation av datanätverk. När du behöver snabb uppkoppling och har höga krav på kapacitet och säkerhet finns en pålitlig aktör som med 40-talet välutbildade installatörer har erfarenhet av uppdrag i många olika miljöer. Här finns en installatör som hjälper dig att skapa en infrastruktur och ett nätverk som håller för dina krav och önskemål.
​​​​​​​

Bred kompetens ger trygghet till alla kunder

Som leverantör till stora företag och myndigheter får du unik kompetens som gör att du kan skapa ett nätverk passar dina önskemål men också håller för de krav på kvalitet, säkerhet och leverans som din verksamhet eller din bostad behöver. Hos oss får du ett certifierat nätverk där hastighet och kapacitet är kontrollerat av certifieringsprovare Det ger trygghet, men också en leverantör som har både bredden och spetskompetensen i stora och små uppdrag. Vill du veta mer om vad du kan få hjälp med är du varmt välkommen att kontakta oss.

Helhetslösningar för datanätverk och fiber

När det är dags att bygga nätverk, välj en partner som kan både installation, men också kan hitta lösningar för en bra helhet. Vid nyproduktioner finns det exempelvis stora förtjänster att välja samma leverantör till el som till datanätverket och fiber – fråga oss så berättar vi mer om hur du kan optimera dina installationer tillsammans med oss. Genom att göra rätt och ta rätt beslut från början i ett projekt, är du inte bara försäkrad om ett bra resultat, utan också ett resultat som är kostnadseffektivt i längden.
ACDC fixar ett rackskåp med gula och blåa kablarACDC fixar ett rackskåp med gula och blåa kablar
ACDC fixar ett rackskåp

Läs mer om hur vi kan hjälpa just er

Skicka ett meddelande, vi svarar direkt!