Om ACDC Elektro AB

Med fokus på kundens behov och att alltid leverera är melodin ACDC Elektro har arbetat efter sedan starten 2010. Att växa långsamt och att värna om varje leverans har alltid varit viktigare än omsättning. Idag är vi ett 50-tal elektriker som hjälper kunder över hela Mälardalen. Nu vill vi hjälpa dig.

Hos oss är kunden i fokus

När Christer Göransson startade företaget 2010 hade han varit verksam elektriker sedan 1975 och följt samma företagsutveckling från småföretag till koncern. Det gav insikter och erfarenheter som har skapat fundamenten inom ACDC Elektro. Rakt uttryckt handlar det om: Du ska vinna på att välja oss, annars har vi inte levererat det resultat som vi vill. Det handlar om att vinna ditt förtroende med kunskap, service och ansvar för det skrå vi tillhör. Säkerhet och kompetensen är basen, skicklighet och bred erfarenhet av olika uppdrag ger dig kreativitet och lösningar som du kan dra nytta av. Varje dag arbetar vi för att utnyttja tekniken optimalt och hitta de vägar som gör att du får den installation du behöver, men också kan skapa möjligheter att spara energi och resurser.

Personal som trivs ger bättre service

De allra flesta elektriker hos oss har börjat här tidigt i sin karriär, ofta redan som lärlingar. De har fått arbeta med rutinerade och kompetenta kollegor som lär dem allt de kan och lite till.  Det utbildar och skapar sammanhållning. Kamratskap och engagemang, precis som kundvård och yrkesskicklighet är de värderingar som gör att du får ett riktigt bra resultat. Det gör också ACDC Elektro till en arbetsplats där de flesta av medarbetare och kollegor stannar kvar. Det är vi stolta över, och arbetar kontinuerligt med utbildning och förbättringar som kommer våra anställda till del. Tillsammans har vi växt upp och växt ihop, och det gör också att vi ställer upp för varandra och för dig som är kund.

Några ord till om kvalitet

Det låter banalt, men service och kvalitet är otroligt viktigt. Återkoppling, engagemang och att ta ansvar för uppdraget – både att installationen görs rätt och med kvalitet, och att du som kund alltid kan få stöd att ta det bästa beslutet.  Det handlar om att vara tillgänglig vid frågor, kunna se arbetet i flera steg och förstår vilka delar som kan påverka vilka faktorer. Allt detta är kvalitet för oss. Från vilken nyans på ljuset som passar bäst i ett provrum till att länka ihop både nätverk, larm- och signalsystem i en sjukhustillbyggnad på ett sådant sätt att du får en effektiv och energisnål lösning. Det finns många detaljer, aspekter och perspektiv, tillsammans med oss kan du diskutera alla.