Fiberinstallationer för framtiden

Småföretagare, privatpersoner och bostadsrättsföreningar, såväl som byggföretag och myndigheter – ACDC Elektro är din partner vid installation av fiber. Fiber ger dig snabb dataöverföring idag och ser till att du har alla möjligheter att ha en bra uppkoppling i framtiden. Hos ACDC Elektro kan du få hjälp med att hitta rätt lösning för fiber och bredband, där vi ser till att du får en smart lösning från överlämningspunkten in till byggnaden och hittar funktionell och effektiv lösning inomhus.

Optimera din fiberlösning

Vid installation av fiber så finns det en hel del beslut att ta ställning till. Hur blir indragningen i byggnaden optimal, hur ska kablar dras effektivast för att exempelvis nå alla rum i en bostad eller nå alla arbetsstationer på ett kontor som behöver fast uppkoppling. Eller blir den bästa lösningen att kombinera accesspunkter tillsammans med fast uppkoppling? Tillsammans med oss får du kunniga råd, och en lösning som både är optimal idag och kan hantera framtida krav på kapacitet.
ACDC Elektriker jobbar med proppskåpACDC Elektriker jobbar med proppskåp
ACDC Elektriker jobbar med proppskåp

Leverans med kvalitet

Att hjälpa företag och stora organisationer att dra in fiber där verksamheten är beroende av säkerhet och leverans innebär ansvar och noggrannhet. Vi är stolta över det omfattande förtroende vi har fått dessa uppdrag. Det är också en anledning till att vi levererar certifierade nätverk och fiber, där du med OTDR får hastighet och leveranser uppmätta. Mätning med OTDR är ett vedertaget sätt att verifiera kvalitet och felsöka fiberoptiska installationer och fibernät.  Du är du alltid välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!

Läs mer om hur vi kan hjälpa just er

Skicka ett meddelande, vi svarar direkt!