Laddboxar

Vi säljer och installerar flera av de populäraste laddboxarna på marknaden. Vår erfarenhet är att vi inte bara matchar de större aktörernas priser, vi är dessutom många gånger billigare.

Kontakta något av våra lokalkontor för en kostnadsfri offert!

Nedan är några exempel på laddboxar som vi oftast får offertförfrågningar kring.

Våra kunder är privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.
Självklart hjälper vi dig som privatperson med avdraget för Grön Teknik.

Waybler

Waybler erbjuder en komplett lösning för laddning av eldrivna fordon. Waybler tillhandahåller alla steg i ledet, från den egna svensktillverkade laddboxen via system för styrning, administration och statistik till tillhörande app för slutanvändaren.

Wayblers pantentsökta, molnstyrda lastbalansering ser till att befintlig el fördelas optimalt mellan bilarna. Algoritmerna läser med bara några minuters mellanrum av ett flertal typer av data från molnet och
räknar ut var elen behövs. Därför kan Waybler säkerställa att maximalt antal bilar laddas utifrån tillgänglig elkapacitet. Skillnaden mot konventionell laddning är upp till 6 gånger så många fordon samtidigt.

Observera att Waybler enbart fokuserar på lösningar för företag och bostadsrättsföreningar.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Du kan även fördjupa dig direkt hos Waybler
www.waybler.com
Zaptec

Med en storlek motsvarande en surfplatta och en vikt på endast 1,3 kg kommer ditt hus inte att se ut som ett rymdskepp eller elbilsladdaren ta upp onödigt mycket plats i garaget.

Zaptec Go är fullmatad med den allra senaste tekniken, och alltid uppkopplad med WiFi och 4G LTE-M för att du ska ha tillgång till de senaste funktionerna och uppdateringarna.

Förutsättningarna för om och hur boxen ska lastbalanseras skiljer sig åt från fastighet till fastighet. Kontakta oss så hjälper vi dig till den mest optimala och prisvärda lösningen för dig.

​​​​​​​Laddboxen finns i flera olika färger.

Garo

GAROs laddboxar har en stilren design som passar i alla miljöer. Boxarna är enkla att använda och erbjuder funktioner som gör laddningen enkel och säker.

Det finns varianter för att passa alla behov och du kan välja om din laddbox ska monteras på vägg eller stativ. Alla boxar är självklart förberedda för lastbalansering, vilket gör att laddningseffekten anpassar sig efter den övriga elförbrukningen. Kontakta oss gärna om du är osäker på vilken laddprodukt som bäst matchar ditt behov så hittar vi en lösning som passar just dig.