Till dig som letar elektriker i Mälardalen

Du behöver inte leta längre, i alla fall inte om du vill ha kunniga och noggranna elektriker som gillar att hjälpa till. ACDC Elektro finns i både Arboga, Eskilstuna, Örebro, Västerås och Stockholm. Med ett 50-tal anställda kan du få snabb och skicklig hjälp med både elinstallationer och lösningar för fiber och datanätverk.

En elektriker till ditt hem

När du väljer oss som elektriker eller installatör så får du en yrkesman och hantverkare som kan sitt skrå och har kompetens för uppdraget. Vi gillar att hjälpa. Vi vet hur viktigt det är att finnas till hands när det uppstår problem med el eller vilka beslut som måste bli rätt när det handlar om bredband eller fiber. Du kan alltid fråga oss och få de råd du behöver. 

Elservice och installationer som lyser upp hemmet

Hos ACDC Elektro kan du alltid få hjälp och goda råd kring elinstallationer, oavsett om det handlar om att flytta ett uttag i sommarstugan till att felsöka vid elproblem. Här kan du som bygger nytt hus få en kunnig och kompetent partner som löser indragning av el så att den tar hänsyn till dina behov, bostadens möjligheter och byggnadens arkitektur. Funderar du på att installera utomhusbelysning men är osäker på vilken lösning som passar bäst,  kan du vända dig till oss, eller om du behöver renovera badrummet och är osäker på var det är smartast att sätta eluttagen. Vi kopplar in ditt spa-bad eller hjälper dig med datanätverk så att det matchar de krav ditt företag ställer på hemmaarbete. Via oss kan du också får hjälp med installation av laddboxar, oavsett vilken leverantör du har valt, få hjälp med felsökning och reparation.
​​​​​​​
Hos oss finns råd, service och alltid den senaste kunskapen inom el- och elinstallation.

Renovera smart med oss

Se till att ditt hem är elsäkert och att du har smarta lösningar som gör att du kan minska elförbrukning och ändå få bra belysning i hemmet. Ofta kan en mindre investering som utbyte av ljuskällor och armatur ge stora effekter. Att se till att huset har jordfelsbrytare och byta ut gamla elcentraler är en investering som höjer din bostads värde och ökar elsäkerheten hemma. Fråga oss gärna om råd, och vi hjälper dig med stora och små elarbeten för att göra din bostad bättre. I många uppdrag kan du få hjälp att söka avdrag för ROT eller Grön Teknik, så står du inför en större reparation eller renoveringen – fråga oss om hur upplägget blir bäst, så får du väl underbyggda och smarta förslag. Vi svarar gärna på vad som gäller kring ROT eller Grön Teknik och vill du veta mer finns det mer information hos Skatteverket.
Skicka ett meddelande, vi svarar direkt!

Tjänster