Välkommen till Mälardalens heltäckande elektriker

När du som företag och privatperson behöver hjälp av elektriker. Vi löser allt ifrån helhetsansvar vid installationer av el, tele, fiber och datanätverk i nybyggnationsprojekt och offentliga miljöer till installationer av el, fiber och datanätverk i bostäder och fritidshus.

För företag och privatpersoner som letar efter kunniga installatörer inom el, data, fiber och tele.

Trygg och säker helhetspartner

Välj en samarbetspartner som både kan installation av el, datanätverk, fiber och teletjänster. Som är van att ta helhetsansvar och gärna arbetar som underleverantör. Idag hjälper vi företag, föreningar, myndigheter och industrier i hela Mälardalen.

Skickliga elektriker till ditt hem

Tillsammans med oss får du trygg och säker hjälp med stora och små elinstallationer och elarbeten i din bostad, såväl som fiber och datanätverk. Idag hjälper vi privatpersoner i hela Mälardalen. 


Av oss får du alltid mer än bara en elektriker

ACDC Elektro löser stort och smått som ser till att bostäder, företag och offentliga miljöer får ett funktionellt och smart teknikflöde där belysning, larm- och signalsystem samverkar och optimeras. Med skickliga installationer inom el, datanätverk, fiber och tele får du lösningar som alltid levererar lite mer. 

Välkommen till en heltäckande teknikpartner

Välkommen till oss!

Arboga (KAK)


​​​​​​​Strängen 7B
732 31 Arboga

0589 - 68 66 00
arboga@acdcelektro.se 

Stockholm


Hökmossevägen 18
​​​​126 42 Hägersten

08 - 40 88 88 88
stockholm@acdcelektro.se​​​​​​​

Örebro


Skvadronvägen 11​​​​
702 27 Örebro

019 - 761 73 24
orebro@acdcelektro.se ​​​​​​​