Välkommen till

ElektrikerElektriker
Elektriker
ACDC Elektro AB

Elektriker i Eskilstuna, Arboga och Stockholm

Historia

historiahistoria
historia
Bolaget registrerades hösten 2010, av Christer Göransson, som då hade varit verksam i branschen sedan 1975.

1975 började el karriären med en lärlingsanställning på ett privatägt bolag som växte till en koncern, under den tiden hann jag arbeta med arbetsuppgifter såsom, ledande montör, kalkylator, projektledare och filialchef.

Bolaget blev sedan föremål för uppköp av NEA koncernen, vilket var ett mycket fint företag med gamla anor. Under de 16 åren på NEA, var jag verksam som filialchef, installationschef, vVD och VD.

Under alla åren, så har jag väl i sanningens namn, närt en önskan om ett eget bolag, men tidigare så har familjelivet, och sönernas uppväxt, och det faktum att jag haft mycket stimulerande arbetsuppgifter, och fantastiska arbetskamrater, gjort att jag inte tagit steget till eget företagande.

Men i årsskiftet 2010-2011 gjorde jag slag i saken, och startade ACDC Elektro AB med säte i Eskilstuna.

Jag kände att jag nu måste få prova mina tankar om hur ett framgångsrikt företagande skulle kunna se ut, utan att behöva kompromissa med andra än i det egna företaget.

Onekligen så hinner man under 36 år i elbranschen, "köra in i en del återvändsgränder" och också skörda framgångar. De lärdomarna har vi nu med oss, när vi kör igång på allvar.

Misstagen behöver vi inte göra om, men det som varit bra för oss och beställarna, det skall vi använda fullt ut, och inte minst, införa incitament för medarbetarna att kunna var med och dela på framgångarna, så att vi lyfter fram en stark lagkänsla i vårt företagande, där samtliga anställda skall vara engagerade.

Vår målsättning på ACDC Elektro AB i Eskilstuna, är att bli ett självklart val för el entreprenader och underhåll inom industrin i Eskilstuna och mellansverige.

Idag är vi etablerade elektriker i Eskilstuna, och är ett starkt gäng som jobbar mot gemensamma mål, företaget skall värna om både kunder och anställda, det skall vara kul att jobba, och angenämt att göra affärer med ACDC Elektro AB.


Christer Göransson