Välkommen till

ElektrikerElektriker
Elektriker
ACDC Elektro AB

Elektriker i Eskilstuna, Arboga och Stockholm

Servicechef till Elföretag i Stockholm

ACDC Elektro AB söker nu en servicechef till vår filial i Stockholm. Vi tror att du, idag, antingen redan arbetar som servicechef, eller har arbetat några år som elektriker och känner att du är redo att ta ett nytt steg i karriären.

ACDC Elektro AB är ett familjebolag i tillväxt och är redan idag aktiva i Stockholm på ett flertal projekt. Vi vill nu ytterligare förstärka våra positioner i Stockholm och letar nu efter dig som vill ta en central roll i vår expansion.

Som bolag ställer vi höga krav på vem du är som person. Är du en person med hög tillförlitlighet och ödmjukhet? Då kan du vara vår nästa servicechef i Stockholm! Hos oss kommer du att fortsätta din utveckling tillsammans med oss och våra kunder. 

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer att ha ett resultatansvar för serviceverksamheten i Stockholm. Då vi är i etableringsfasen av serviceverksamheten får du, initialt, räkna med att varva personalansvar och administration med att ibland vara aktivt med ute på fältet. Målsättningen är att du skall arbeta 100% med vår fortsatta expansion av serviceverksamheten där fokus kommer att vara på nyförsäljning och kundbearbetning.

​​​​​​​Kvavprofil
  • Du har arbetat minst 5 år som elektriker,
  • Varav minst 1 år som serviceelektriker.
  • Du har erfarenhet av att arbeta som ledande montör
  • Du kommunicerar obehindrat på Svenska i tal och skrift
  • B-körkort  
Din placeringsort kommer att vara Stockholm. Lön efter överenskommelse. Vi har kollektivavtal. 

Du ansöker om tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till dg@acdcelektro.se

​​​​​​​Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta David Göransson, på 070-752 25 66